PELLET LORPIO DROBNY PROTEINOWY MICRO RISING 1.5mm 200g
Opis
PELLET LORPIO DROBNY PROTEINOWY MICRO RISING 1.5mm 200g.
MICRO RISING 36% PROTEIN
Drobny pellet napakowany proteinami, przeznaczony na wszystkie ryby karpiowate. Doskonały jako dodatek do zanęty. Pellet opada na dno i po kilku minutach jego niewielka ilość powoli unosi się nad dno. Efekt ten wabi ryby i długo utrzymuje je w łowisku. W wędkarstwie podlodowym podawany luzem w małych porcjach wabi płocie i leszcze. Stabilność w wodzie 0,5 godziny. Opakowanie 200g.
Ogólna zasada namaczania: Pellet namacza się tak długo (w minutach) ile wynosi jego średnica. 2mm to 2 minuty namaczania.
Produkty powiązane
Premium Pwllet Method BasiLorpio 2mm do metody 200g
Premium Pwllet Method BasiLorpio 2mm do metody 200g
Premium Pellet Method Basic Lorpio 4.5mm do metody 200g
PREMIUM PELLET METHOD BASIC LORPIO 4.5mm DO METODY 200g
Premium Pellet Method Lorpio 6mm do Metody 200g
Premium Pellet MethodLorpio 6mm do Metody 200g
Premium pellet Method Black Halibut 4.5mm do metody 200g.
PREMIUM PELLET METHOD BLACK HALIBUT LORPIO 4.5mm DO METODY 200g.
PREMIUM PELLET METHOD BLACK HALIBUT LORPIO 6mm DO METODY 200g
PREMIUM PELLET METHOD BLACK HALIBUT LORPIO 6mm DO METODY 200g
PREMIUM PELLET METHOD RED HALIBUT LORPIO 2mm DO METODY 200g
PREMIUM PELLET METHOD RED HALIBUT LORPIO 2mm DO METODY 200g
PREMIUM PELLET METHOD RED HALIBUT LORPIO 4.5mm DO METODY 200g.
PREMIUM PELLET METHOD RED HALIBUT LORPIO 4.5mm DO METODY 200g.
Opinie o produkcie (0)
229,90 zł
Cena regularna:
249,90 zł
12,90 zł
Cena regularna:
16,90 zł
14,99 zł
9,99 zł
16,99 zł
Cena regularna:
19,50 zł
16,99 zł
Cena regularna:
19,50 zł
2,99 zł
Cena regularna:
12,00 zł
149,90 zł
Cena regularna:
249,90 zł
18,90 zł
11,80 zł
Cena regularna:
13,90 zł
14,90 zł
6,99 zł
Cena regularna:
8,50 zł
9,20 zł
16,90 zł
14,90 zł
14,99 zł
Cena regularna:
15,90 zł
21,90 zł
Cena regularna:
22,90 zł
9,00 zł
19,90 zł
12,90 zł
Cena regularna:
15,90 zł
69,99 zł
Cena regularna:
89,90 zł
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.